Open Atelierroute

In 2019 stellen Opsterlandse kunstenaars wederom hun ateliers open tijdens het Pinksterweekend op 8,9 en 10 juni van 12:00-18:00 uur.

Het gehele weekend zal er een overzichtstentoonstelling te zien zijn in  museum Opsterlân met werk van alle deelnemende kunstenaars. Het museum is geopend van 11:00 tot 18:00, een mooi startpunt. Hier zijn ook routefolders te verkrijgen.

Bij de kunstenaars kunt u lootjes kopen voor 2 euro, hiermee kunt u een kunstwerk naar keuze ter waarde van €200,00 euro winnen

oar2016_79

De doelstellingen van de Open Atelierroute en de Kunstweek in Opsterland zijn: de naamsbekendheid van kunstenaars in Opsterland vergroten, kunst en cultuur in Opsterland laagdrempelig onder de aandacht brengen, belangstelling voor kunst vergroten.

Dit jaar hebben we besloten geen kunstweek meer te organiseren. Dit komt doordat de draagkracht van de werkgroep minder groot is met het vertrek (verhuizing) van 2 werkgroep leden.

Wij geloven dat het belangrijk is om in contact te komen met kunst omdat het de manier waarop je naar jezelf, de samenleving en de wereld kijkt positief kan veranderen door beter te luisteren, te kijken en te interpreteren. Creatief denken heeft vele voordelen in alle lagen van de bevolking.

Bewaren

Bewaren

Bewaren