Werkgroep

Werkgroep Kunst in Opsterland

De werkgroep heeft als doel het op de kaart zetten van Kunst in Opsterland door een aantal activiteiten te organiseren. Jaarlijks vindt er een Open Atelier Route in mei/juni en een Kunstmarkt in september plaats.

In 2018 hebben we ook het kunstevenement Te Plak georganiseerd, dit leek ons wel voor herhaling vatbaar, maar misschien niet ieder jaar.

Kunst in Opsterland is in februari 2010 opgericht naar een initiatief van Jacqueline Verhoef, Hans Verschoor, Liesbeth Kradolfer, Caroline Houthuyse en Michiel Kroonenberg. Tot september 2015 is ook Alie Popkema actief geweest in de werkgroep. De werkgroep bestaat in september 2015 uit 5 leden: Klaas Klazema, Leo Maarleveld, Corina Blom en Nynke Venema.

Sinds een 2017 is de werkgroep uitgebreid. Actief voor de werkgroep waren: Corina Blom, Leo Maarleveld, Nynke Venema, Mathilde Hemmes, Geertjan Plooijer en Marieke van Leeuwen.

Vanaf 2019 bestaat de actieve werkgroep uit nog maar 3 leden: Mathilde Hemmes, Leo Maarleveld en Corina Blom. Hand en Span diensten worden regelmatig verleend door Marieke van Leeuwen.

Wil jij ook meedenken en/of zo nu en dan je handen uit de mouwen steken. Laat het ons weten!

Website

Op deze website is alle informatie te vinden betreffende de Open Atelier Route en de Kunstmarkt.

Verder biedt deze website kunstenaars in Opsterland de mogelijkheid zich te profileren. Als kunstenaar in Opsterland kun je een vermelding krijgen met foto en een link naar je eigen website. Je actuele exposities kunnen vermeld worden in onze kunstagenda.

Heb je hiervoor belangstelling, neem dan contact op met de werkgroep.